Home » Catering » Complete lunches

Complete lunches

Om het u gemakkelijk te maken heeft Traiteur Dohmen een viertal complete gevarieerde lunches die door ons reeds zijn samengesteld. Het feit dat ze alle vier verschillend zijn maakt ze ook erg geschikt voor de catering van meerdaagse cursussen en dergelijke.

Uiteraard vuil weer retour. De gerechten zijn zeer divers, zowel warm als koud. Alle warme gerechten worden aangeleverd in chafingdishes en hotpots en blijven dus perfect op temperatuur. 

 

  • Soep naar keuze met gesneden Frans stokbrood
  • Luxe gevarieerde broodjes. Onder andere witte en bruine pistolets, mueslibollen, zachte witte en bruine broodjes, meergranenbollen, maisbroodjes et cetera
  • Mooi opgemaakte en gegarneerde schalen met gesneden kaassoorten en fijne vleeswaren. Jong belegen kaas, oude snijdbare kaas, filet Americain, boerenachterham en rosbief
  • Mini roomboter en mini Becel, verschillende gesorteerde stukken fruit: onder andere appels, mandarijnen, druiven en bananen
  • Melk en karnemelk
  • Italiaanse rauwkostsalade met balsamico, tomaat, feta, rode ui, tonijn en pijnboompitten
  • Gevarieerde broodjes, waaronder pistolets wit en bruin, maïstriangels, zachte witte en zachte bruine broodjes
  • Mooi opgemaakte en gegarneerde schalen met gesneden kaassoorten en fijne vleeswaren
  • Roomkaas met verse bieslook, jonge Leidse kaas, oude brokkelkaas, runderrookvlees, tonijnsalade en boerenachterham
  • Mini roomboter en mini Becel
  • Vers geperste jus d'orange
  • Melk en karnemelk
  • Kaasbroodje / of Kwekkeboom rundvleeskroket en mosterd sachet.
  • De warme gerechten worden aangeleverd in savingdishes en blijven dus perfect op temperatuur.
  • Gevarieerde broodjes, waaronder pistolets wit en bruin, krentenbollen, zachte witte en zachte bruine broodjes, ciabatta, bagels.
  • Mooi opgemaakte en gegarneerde schalen met gesneden kaassoorten en fijne vleeswaren als volgt samengesteld:
  • Jong belegen kaas, roombrie, oude Leidse kaas, filet Americain, krabsalade, roomkaas met verse bieslook en kipfilet tuinkruiden.
  • Mini roomboter en mini Becel.
  • Melk en karnemelk
  • Vers fruitsalade een mix van meloen, kiwi, sinaasappel, aardbeien en druiven
  • Mooi opgemaakte schalen met vegetarische aardappelsalades met gegarneerd met noten, fruit en rauwkost.
  • Breekbrood en diverse tapenades.
  • Gevarieerde broodjes, waaronder pistolets wit en bruin, zachte witte en zachte bruine broodjes, zesgranenbolllen, maisbroodjes.
  • Mooi opgemaakte en gegarneerde schalen met gesneden kaassoorten en fijne vleeswarenals volgt samengesteld.
  • Jong belegen kaas-, oude snijdbare kaas, filet Americain, kipfilet met tuinkruiden, mini smeerkaas.
  • Mini boter en mini Becel.
  • Melk en karnemelk.
  • Vers geperste jus d'orange