Catering aan huis

Catering aan huis  

Bent u op zoek naar catering in de buurt van Limburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dohmen Catering neemt al uw keukenzorgen uit handen!

 

Catering in Limburg en Noord-Brabant voor elke gelegenheid

 

Of u nu een catering zoekt voor onder andere een verjaardag, uitvaart, bruiloft of bedrijfsfeest, ons team denkt graag met u mee. Wij verzorgen dagelijks de catering in uw buurt op elke locatie in Limburg en Noord-Brabant. U kunt ons assortiment van hapjes, high tea’s, buffetten, barbecues, Lunches, dranken en diners op onze website bekijken en direct bestellen.

 

Maar hier houdt het niet op. Heeft u nog een tent, biertap, springkussen, servies, glazen, drankenkoeling of iets anders nodig? Neem dan eens een kijkje op onze verhuur pagina Dohmen Partyverhuur Hier vindt u alle producten die uw feest of evenement in Limburg tot een succes maken.

 

Wist u ook dat wij beschikken over een horeca uitzendbureau voor particulieren en bedrijven, dat altijd kiest voor kwaliteit. Topbediening is een hospitality team, Dat op niveau schakelt, meedenkt en opdrachtgevers helpt een nieuwe standaard in gastvrijheid te bereiken.

Onze bediening thuis medewerkers kunnen worden ingezet bij elk evenement in Limburg dat u wilt vieren, bijvoorbeeld een verjaardag of een bruiloft, om te zorgen dat de avond/dag onvergetelijk wordt.

 

Eenvoudig online uw catering bestellen in Limburg en Noord-Brabant

Onze catering biedt naast het assortiment dat u op de website vindt ook geheel op maat samengestelde catering. Vraag hiervoor een vrijblijvende offerte aan!

 

Snel & efficiënt

Dohmen Catering is gelegen in Echt , dit is gelegen in Limburg. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt communiceren waardoor uw evenement in Limburg en Noord-Brabant zeker geslaagd zal zijn.