Verjaardag catering

Catering voor een verjaardag? Alles op en top geregeld!

Viert u binnenkort uw 50e verjaardag? Wordt uw vader of 75? Of is één van uw kinderen jarig? Om wie het ook gaat; een verjaardagsfeestje móét gevierd worden! Wij begrijpen dat het een lastige klus kan zijn om alles te regelen zodat uw feest een succes wordt en daarom is Dohmen Catering de perfecte uitkomst. Een uitbundige Party of een wat rustigere verjaardag; wij zijn van alle markten thuis en zullen er alles aan doen om er een onvergetelijk feest van te maken.

 

Buffetcatering voor elk budget in Limburg en Noord-Brabant.

Mocht u zich afvragen of u bij Dohmen catering binnen uw budget kunt blijven, of dat er wel iets voor u bijzit. Dan kunnen wij u geruststellen! Wij hebben namelijk hele diverse buffetpakketten en barbecuepakketten in verschillende prijsklassen en kunnen indien gewenst aanpassingen uitvoeren in het menu.

 

 

Ook voor de gasten met dieetwensen en/of allergieën kunt u bijvoorbeeld een veganistisch pakket of een gluten- en lactosevrij buffetpakket erbij bestellen.

 

 Echt compleet uw verjaardag vieren

Naast de verschillende buffetpakketten, kunnen wij ook de rest van uw feest compleet verzorgen. Waar moet u dan aan denken?

Heeft u nog een tent, biertap, springkussen, servies, glazen, drankenkoeling of iets anders nodig? Neem dan eens een kijkje op onze verhuur pagina https://dohmenpartyverhuur.nl Hier vindt u alle producten die uw feest of evenement in Limburg tot een succes maken.

 

Wist u ook dat wij beschikken over een horeca uitzendbureau voor particulieren en bedrijven, dat altijd kiest voor kwaliteit. Topbediening.nl is een hospitality team, Dat op niveau schakelt, meedenkt en opdrachtgevers helpt een nieuwe standaard in gastvrijheid te bereiken.

Onze bediening thuis medewerkers kunnen worden ingezet bij elk evenement in Limburg dat u wilt vieren, bijvoorbeeld een verjaardag of een bruiloft, om te zorgen dat de avond/dag onvergetelijk wordt.

 

 

 

 

Uw verjaardag op een mooie zomerdag

Is uw verjaardagsfeest in de zomer? Kies dan voor een geheel verzorgde BBQ! Onze diverse BBQ pakketten bestaan uit verschillende soorten vlees, diverse opgemaakte salades en stokbrood met kruidenboter. Dit alles wordt geleverd inclusief gasbarbecue, gasfles, borden, bestek, servetten, BBQ-tang. Hier geldt natuurlijk ook dat wij er alles aan doen om uw verjaardagsfeest compleet naar wens te verzorgen! Bekijk alle BBQ pakketten op onze website of neem contact met ons op.