Koud en warm buffet.
Hollands buffet
€ 22,25
Hollands buffet
€ 22,25
(Te bestellen vanaf 15 personen)
Koude gerechten:
- Opgemaakte Rundvleessalade met bijpassende garnituren
- Garnalensalade met komkommer, sjalotjes en een romige yoghurtdressing
- Dun gesneden ham met een proeverij van meloen
- Een huisgemaakte aardappelsalade met appel, augurk, zilver ui en tuinkruiden
- vers afgebakken stokbroden met kruidenboter
Warme gerechten:
- Beenham met honing-mosterdsaus
- Malse kipdijstukjes in pindasaus
- verse zalm mootjes in een zachte dille-roomsaus
- Aardappelgratin gegratineerd met Beemsterkaas
- Wilde en witte rijst met verse groenten
Koud en warm buffet budget
€ 17,75
Koud en warm buffet budget
€ 17,75
(te bestellen vanaf 15 personen)
Koude gerechten:
- Verse aardappelsalade met bosui en romigemayonaise
- italiaanse pasta salade met tonijn, olijven, paprika, en rode ui
- Vers gebakken stokbrood met kruidenboter
Warme gerechten:
- Malse gematineerde kipsaté met satésaus
- Indische gehaktballetjes in ketjap saus
- Nasi Goreng
- Aardappelgratin met verse paprika en gegratineerd met kaas
Buffet voor ieder wat wils
€ 19,75
Buffet voor ieder wat wils
€ 19,75
(Te bestellen vanaf 15 personen)
Koude gerechten:
- Opgemaakte kipsalade met oa. vers fruit, eieren, tomaatjes en Amsterdams ui
- Visplateau met gerookte zalmfilet, fiesta makreel en gemarineerde garnalen
- Romainesla met romige yoghurtdressing, croutons, ei, komkommer en tomaatjes
- Vers gebakken brood met kruidenboter
Warme gerechten:
- Spaanse beenham in een honing-mosterdsaus
- Verse vissstoof in een zachte romige dillesaus
- Bourgondische rozemarijn aardappeltjes
- Verse seizoensgroenten met groene asperges
Vlees en vis liefhebbers buffet
€ 19,25
Vlees en vis liefhebbers buffet
€ 19,25
(Te bestellen vanaf 15 personen)
Koude gerechten:
- Surf en turf, aardappelsalade opgemaakt met heerlijke vleeswaren en gerookte vissoorten
- Gemengde groene salade met rauwkost en bijpassende dressing
- Vers gebakken brood met kruidenboter
Warme gerechten:
- Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus
- Vispotje uit de oven met tomaatjes en citroen
- Tagliatelle pasta met olijfolie en verse kruiden
- Gegrilde groenten uit de oven
Mediterraanse buffet
€ 23,80
Mediterraanse buffet
€ 23,80
(Te bestellen vanaf 15 personen)
Koude gerechten:
- Frisse groene salade met appeltjes, walnoten, maïs en zontomaatjes
- Vers fruit salade
- Plateau met Spaanse hammetjes zoals pastrami, serranoham en spinato romana met een uienchutney
- Visschotel met gerookte zalm, forel en pepermakreel
- Vers brood met olijfolie en zeezout
Warme gerechten:
- Ambachtelijk beenhammetje met mosterd bosui saus
- Gebakken krieltjes met spek en witte ui
- Gegrilde kippendij reepjes in een zoetzure saus
- Rijst melange met saffraan, doperwtjes en een vleugje nootmuskaat
- Garnalen spies gemarineerd in knoflook en olijfolie met groene kruiden
Vegetarische buffet
€ 23,75
Vegetarische buffet
€ 23,75
(Te bestellen vanaf 15 personen)
Koude gerechten:
- Home made aardappelsalade met Griekse yoghurt, paprika, augurk en bieslook.
- Grieksesalade met olijfolie, zongedroogde tomaten, olijven en feta
- Italiaanse buffelmozzarella met pommodori tomaten, verse basilicum en groene pesto
- Versgebakken stokbrood met Roomboter & kruidenboter
Warme gerechten
- Groentencurry met wilde rijst met abrikozen en noten
- Lasagne verde de vegetarische versie met bechamelsaus en spinazie
- Jonge rozemarijn aardappeltjes in groene kruiden
- Variatie van gegrilde groenten
Internationaal buffet
€ 27,45
Internationaal buffet
€ 27,45
(Te bestellen vanaf 15 personen)
Koude gerechten:
- Carpaccio van ossenhaas op een salade met een dressing van rode pesto, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
- Salade caprese een salade van pomodori, buffelmozzarella en verse basilicum
- Gegrilde paprikasalade met twee kleuren olijven, gorgonzola en rucola
- Pastasalade van fusilli tricolore pecorinokaas en 'al dente' gekookte groenten, met een dressing van olijfolie, balsamicoazijn, verse basilicum, mosterd en honing
- Italiaans vleesplateau met Bresaola, Prosciutto di Parma en Spinata Romana
- Ciabatta’s ingesmeerd met pesto
- Olijfolie (extra vergine)
Warme gerechten:
- Kalfssukade langzaam gegaard met een jus de veau en bospaddestoelen
- Grote garnalen in een koriander, limoen, knoflook en munt
- Lasagne verde de vegetarische versie met bechamelsaus en spinazie
- Aardappelpartjes uit de oven met rozemarijn, knoflook en olijfolie
- Gegrilde groene asperges met grof zeezout