Koud en warm buffet.

Hollands buffet

€ 22,25

Hollands buffet

€ 22,25

(Te bestellen vanaf 15 personen)

 

Koude gerechten:

  • Opgemaakte Rundvleessalade met bijpassende garnituren
  • Garnalensalade met komkommer, sjalotjes en een romige yoghurtdressing 
  • Dun gesneden ham met een proeverij van meloen
  • Een huisgemaakte aardappelsalade met appel, augurk, zilver ui en tuinkruiden 
  • vers afgebakken stokbroden met kruidenboter

 

Warme gerechten:

  • Beenham met honing-mosterdsaus 
  • Malse kipdijstukjes in pindasaus 
  • verse zalm mootjes in een zachte dille-roomsaus 
  • Aardappelgratin gegratineerd met Beemsterkaas
  • Wilde en witte rijst met verse groenten 

(te bestellen vanaf 15 personen)

 

Koude gerechten:

  • Verse aardappelsalade met bosui en romigemayonaise 
  • italiaanse pasta salade met tonijn, olijven, paprika, en rode ui
  • Vers gebakken stokbrood met kruidenboter

 

Warme gerechten:

  • Malse gematineerde kipsaté met satésaus 
  • Indische gehaktballetjes in ketjap saus 
  • Nasi Goreng
  • Aardappelgratin met verse paprika en gegratineerd met kaas

(Te bestellen vanaf 15 personen)

 

Koude gerechten:

  • Opgemaakte kipsalade met oa. vers fruit, eieren, tomaatjes en Amsterdams ui
  • Visplateau met gerookte zalmfilet, fiesta makreel en gemarineerde garnalen
  • Romainesla met romige yoghurtdressing, croutons, ei, komkommer en tomaatjes
  • Vers gebakken brood met kruidenboter
     

Warme gerechten:

  • Spaanse beenham in een honing-mosterdsaus
  • Verse vissstoof in een zachte romige dillesaus
  • Bourgondische rozemarijn aardappeltjes
  • Verse seizoensgroenten met groene asperges

(Te bestellen vanaf 15 personen)

 

Koude gerechten:

  • Surf en turf, aardappelsalade opgemaakt met heerlijke vleeswaren en gerookte vissoorten
  • Gemengde groene salade met rauwkost en bijpassende dressing
  • Vers gebakken brood met kruidenboter

 

Warme gerechten:

  • Varkenshaas met paddenstoelenroomsaus
  • Vispotje uit de oven met tomaatjes en citroen
  • Tagliatelle pasta met olijfolie en verse kruiden
  • Gegrilde groenten uit de oven

(Te bestellen vanaf 15 personen)

 

Koude gerechten:

  • Frisse groene salade met appeltjes, walnoten, maïs en zontomaatjes
  • Vers fruit salade
  • Plateau met Spaanse hammetjes zoals pastrami, serranoham en spinato romana met een uienchutney
  • Visschotel met gerookte zalm, forel en pepermakreel
  • Vers brood met olijfolie en zeezout 

 

Warme gerechten:

  • Ambachtelijk beenhammetje met mosterd bosui saus 
  • Gebakken krieltjes met spek en witte ui
  • Gegrilde kippendij reepjes in een zoetzure saus
  • Rijst melange met saffraan, doperwtjes en een vleugje nootmuskaat
  • Garnalen spies gemarineerd in knoflook en olijfolie met groene kruiden

Vegetarische buffet

€ 23,75

Vegetarische buffet

€ 23,75

(Te bestellen vanaf 15 personen)

 

Koude gerechten:

  • Home made aardappelsalade met Griekse yoghurt, paprika, augurk en bieslook.
  • Grieksesalade met olijfolie, zongedroogde tomaten, olijven en feta
  • Italiaanse buffelmozzarella met pommodori tomaten, verse basilicum en groene pesto
  • Versgebakken stokbrood met Roomboter & kruidenboter

 

Warme gerechten 

  • Groentencurry met wilde rijst met abrikozen en noten 
  • Lasagne verde  de vegetarische versie met bechamelsaus en spinazie
  • Jonge rozemarijn aardappeltjes in groene kruiden
  • Variatie van gegrilde groenten

(Te bestellen vanaf 15 personen)

 

Koude gerechten:

  • Carpaccio van ossenhaas op een salade met een dressing van rode pesto, Parmezaanse kaas en geroosterde pijnboompitten
  • Salade caprese een salade van pomodori, buffelmozzarella en verse basilicum
  • Gegrilde paprikasalade met twee kleuren olijven, gorgonzola en rucola
  • Pastasalade van fusilli tricolore pecorinokaas en 'al dente' gekookte groenten, met een dressing van olijfolie, balsamicoazijn, verse basilicum, mosterd en honing
  • Italiaans vleesplateau met Bresaola, Prosciutto di Parma en Spinata Romana
  • Ciabatta’s ingesmeerd met pesto
  • Olijfolie (extra vergine)

 

Warme gerechten:

  • Kalfssukade langzaam gegaard met een jus de veau en bospaddestoelen
  • Grote garnalen in een koriander, limoen, knoflook en munt
  • Lasagne verde  de vegetarische versie met bechamelsaus en spinazie
  • Aardappelpartjes uit de oven met rozemarijn, knoflook en olijfolie
  • Gegrilde groene asperges met grof zeezout