Italiaanse buffetten

(Te bestellen vanaf 10 personen)

 

Een heerlijk Italiaans koud en warm buffet

Koude Italiaanse salades

  • Carpaccio salade met pesto, pijnboompitjes en rucola
  • Salade caprese (buffelmozarella, tomaat en basilicum)
  • Italiaanse broodsoorten
  • Olijfolie, zeezout en tapenade

Warme Italiaanse gerechten

  • Gebakken zalmmootjes
  • Spaghetti met een carbonarasaus
  • Farfalle (vlinderpasta)
  • Pikante tomatensaus met gehaktballetjes
  • Kleurrijke verse Italiaanse groente van het seizoen

(Te bestellen vanaf 10 personen)

 

Koude gerechten

  • Rijk gevulde schaal anti pasti bestaande uit verschillende soorten vlees en vis
  • Salade Caprese van mozzarella en tomaat, geserveerd met dressing van olijfolie, balsamico azijn en verse basilicum
  • Tricolore pastasalade met bieslook, paprika, haricotsverts, knoflook, pesto, ui, champignons, kaas, sjalotjes en peper in yoghurtdressing
  • Diverse soorten vers afgebakken Italiaanse brood
  • Pomodorieboter & olijven tapenade

Warme gerechten

  • Penne Pasta Carbonara met ham, spekjes, verse room en gorgonzola
  • Lasagne Bolognese
  • Vis van het seizoen op Mediterraanse wijze met knoflook en Provençaalse kruiden
  • Patata al forno, gebakken aardappels in schil met knoflook en Italiaanse kruiden

(Te bestellen vanaf 10 personen)

 

Koude gerechten

  • Parmaham, Italiaanse gedroogde ham
  • Vitello tonato, kalfsmuis met tonijnmayonaise en kappertjes
  • Gorgonzola dolce, zachte blauwaderkaas
  • Zucchine e melanzane grigliate, gegrilde courgette en aubergine
  • Insalata Caprese, salade van mozzarella, tomaat en basilicum
  • Gemarineerde olijven
  • Ciabatta met tapenade en gezouten roomboter

Warme gerechten

  • Pollo al limone, kipfilet met citroen, knoflook en oregano
  • Ravioli brassato, pasta gevuld met stoofvlees in een eenvoudige tomatensaus
  • Pesce del giorno, vis van de dag met basilicum-roomsaus
  • Cannelloni con spinaci e ricotta, pastarolletjes gevuld met ricotta en spinazie in een paddenstoelenroomsaus
  • Patate al forno, rozemarijnaardappeltjes uit de oven

(Te bestellen vanaf 10 personen)

 

Koude gerechten

  • Anti pasti van diverse luxe gesneden vleeswaren
  • Salade caprese, salade mesclun met tomaat, mozzarella, kappertjes en basilicum
  • Toscaanse pastasalade met olijven en Parmezaanse kaas
  • Carpaccio van gerookte zalm en rode pesto
  • Gamba’s in mascarponecrème
  • Gegrilde courgette en aubergine met zeezout en truffelolie
  • Vitello Tonato, dungesneden kalfsfricandeau met tonijnmayonaise, rode ui en kappertjes
  • Diverse Italiaanse vers gebakken broodsoorten
  • Olijven tapenade, olijfolie en olijven

Warme gerechten

  • Schelpenpasta in roomsaus met garnalen broccoli, olijf en gorgonzola
  • Ravioli in kruidige tomatensaus
  • Tortellini met roergebakken groenten en geraspte parmezaanse kaas
  • Rundvlees zacht gegaard en bereid met wortel ui knoflook op Napolitaanse wijze
  • Tiramisu, de échte, met cacao, tiramisu en mascarpone
  • Amarettomousse met amandelen en bitterkoekjes
  • Aardbeienbavarois met basilicum en saus van bessen
  • Cantuccini koekjes

(Te bestellen vanaf 10 personen)

 

Een uitgebreid Italiaans koud en warm buffet

Koude Italiaanse salades

  • Caprese salade, verse buffel mozzarella, rijpe tomaten en basilicum
  • Huisgemarineerde olijven
  • Vitello tonnato, gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, kappertjes en rode ui
  • Carpaccio, runderlende met Parmezaanse kaas en gebruneerde pijnboompitjes
  • Pasta salade met gerookte zalm, ui, paprika, tomaat, crème fraîche en dille (ook vegetarisch mogelijk)
  • Italiaanse broodsoorten
  • Tapanades van tonijn, olijf en tomaat

 

Warme Italiaanse gerechten

 

  • Pennenpasta met kip en pesto gegratineerd met kaas (ook vegetarisch mogelijk)
  • Tongfilet met tomaat, olijf, ui, paprika, mozzarella
  • Rozeval aardappelen met rozemarijn knoflook en zeezout
  • Gegrilde Italiaanse groenten met groene kruidenolie

(Te bestellen vanaf 10 personen)

 

Luxe Italiaans koud en warm buffet

Koude Italiaanse salades

  • Carpaccio salade met pesto, pijnboompitjes en rucola
  • Salade caprese 'extra' met grote ansjovisfilet, verse buffelmozarella, rijpe tomaten en basilicum
  • Vitello Tonato, gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise, pijnboompitjes en rucola
  • Italiaanse broodsoorten
  • Olijfolie en zeezout

 

Warme Italiaanse gerechten

 

  • Saltimbocca, varkensrolletjes gevuld met parmaham en salie
  • Kip in de Italiaanse rode wijn gestoofd met basilicum en tomaten
  • Scampi's in de knoflookolie gebakken
  • Cozze alla marinara, Gebakken mosselen op Italiaanse wijze bereid
  • Verse pasta begeleid met truffelolie
  • Gegrilde aubergine ingerold met geitenkaas en tomaat ,afgeblust met aceto balsamico