Vleeshapjes 

7 Gebakken kipspiesjes met Japanse Yakatorisaus en bieslook

Amuselepel runder carpaccio gegarneerd met rucola, groene kruiden pesto en pijnboompitjes

Verse mini mozzarella balletjes op een spiesje met gemarineerde sud 'n sol tomaatjes, groene kruiden pesto en bieslook

Vers gebakken stokbrood crostini met filet Américan een gekookt ei, cornichons en tuinkers

Vers afgesneden punt galia meloen, ruim omwikkeld met Parmaham en met een olijf gegarneerd

Oude kaas- stokbrood crostini's met serranoham, rucola en crème fraiche geserveerd

 

Afgebakken stokbrood crostini belegd met beenham, begeleid met zongedroogde  tomaatjes en een oregano crème fraiche

Huisgemaakte paté op een amuselepel met abrikozenjam, crouton en tuinkers

Huisgemaakte beenhamsalade in een luxe amuse glaasje aangemaakt  met augurk, olijven en rucola

Dungesneden chorizo met huisgemaakte aardappelsalade gegarneerd met sjalotjes, bieslook en tuinkers

Dun gesneden chorizo, serranoham en een pittige salami. Op een schaal geserveerd (+/-150 gram)

3 stokjes gemarineerde kipsaté met huisgemaakte pindasaus, atjar seroendeng en kroepoek

7 gemarineerde kippepootjes in een milde marinade gegarneerd met tuinkers

7 huisgemaakte rundergehaktballetjes gebakken in een pindasaus en seroendeng gegarneerd

Dun gesneden runderrookvlees gevuld met een gekookt ei en tuinkers

Heerlijk vers opgemaakte salade

  • Rundercarpaccio
  • Basilicum pesto
  • Pijnboompitjes
  • Parmezaanse kaas
  • Rucola
  • IJsbergsla

 +/- 60 gram per persoon

Heerlijk vers opgemaakte salade

  • Rundercarpaccio
  • Basilicum pesto
  • Pijnboompitjes
  • Parmezaanse kaas
  • Rucola
  • IJsbergsla

 +/- 60 gram per persoon

Heerlijke gedroogde ham met meloen

  • Serranoham
  • Galiameloen
  • Rucola
  • Olijfolie

 +/- 60 gram per persoon