Kerst BBQ

 

Warmen gerechten worden verpakt in magnetron/oven bakjes Bij elk gerecht geven wij een bereiding advies ook is het mogelijk om de gerechten zelf in een pannetje op te warmen wilt u toch gebruik maken van een chafing dish dan kunt u deze erbij huren.

Samen barbecueën, samen genieten 

Met de kerst barbecueën, is gemakkelijk en genieten!  De kerst zijn gezellige, maar vaak ook drukke dagen. Soms heb je daarom geen tijd om elke dag een uitgebreid diner voor te bereiden maar wil je natuurlijk wél lekker eten. Kies dan voor een BBQ uit ons kerst catering assortiment. Met een barbecue kerstmenu kies je voor gemak én gezelligheid. Je hoeft alleen de tafel te dekken, de rest regelen wij. Thuisbezorgd of op het werk. Je ontvangt een prachtig pakket met de lekkerste kerstgerechten, borden, bestek, servetten en natuurlijk een complete barbecue. Bereid samen met je gasten je eigen unieke kerstdiner. En geen zorgen, we geven natuurlijk nog wat bereidingstips mee! 

Winter Barbecue

Heerlijk winter barbecuën met je gasten. Hopelijk ligt er een laagje sneeuw en schenk je een warm glaasje glühwein vooraf.

Echt genieten van een compleet bezorgd bbq menu.

Kerst vieren zonder afwas! 

We zijn servicegericht en doen er alles aan om jou en je gasten het ultieme, ontspannen, kerstgevoel te geven. Daarom wordt je kerst barbecue compleet met de benodigde materialen geleverd. Je ontvangt een prachtig pakket met de lekkerste kerstgerechten, borden, bestek, servetten en natuurlijk een complete gasbarbecue. Als dat niet genoeg is dan nemen we na afloop alles, inclusief vuile vaat weer mee terug.