Ophalen

Welke spullen haalt de chauffeur op?

Na een smakelijk buffet van Dohmen Catering komen we de spullen weer bij je ophalen. De volgende spullen nemen we weer mee: 

  • Borden - bestek - lepels - chafing dishes (opwarmbakken) en overgebleven brandpasta. 
  • De isolatieboxen waar het eten in is geleverd. 
  • De geleverde kratten. 
  • Wij nemen geen eten mee wat over is gebleven blijkt bij het ophalen van de spullen dat er nog (veel) eten aanwezig is dan moeten wij helaas €3,50 Afvoerkosten in rekening brengen. 

 de brandpasta's hoef je niet mee te geven en kun je bewaren of weggooien. Net wat jij wilt. 

Moet ik thuis zijn voor het ophalen van het buffet?

De chauffeur spreekt met jou af wanneer de catering of partyverhuur spullen opgehaald worden,

Indien bij het ophalen niemand thuis is en wij de retour spullen niet mee kunnen nemen moeten wij helaas €20,00 kosten doorberekenen. 

Wanneer worden de spullen opgehaald?

Als je lekker gaat genieten van een buffet op een doordeweekse dag, dan halen we meestal de volgende dag de spullen weer bij je op.  

Ga je op vrijdag, zaterdag of zondag genieten van een Catering buffet Dan halen we op maandag de spullen weer bij je op tussen 8:00 en 12:00, Indien bij het ophalen niemand thuis is en wij de retour spullen niet mee kunnen nemen moeten wij helaas €20,- extra kosten doorberekenen. 

Indien dit niet kan wegens een verblijf op een camping of door andere omstandigheden Vraag dan naar de mogelijkheden  (085 – 064 00 18) of mailen (klantenservice@dohmencatering.nl)

 

 

Moet ik afwassen voor het ophalen?

Nee hoor. Dohmen catering doet de afwas. Punt-uit, geen discussie. En dat kost je niets. Wel stellen we het op prijs als je de etensresten van de borden alvast verwijdert. 

Betaal ik extra voor de afwas bij de partyverhuur spullen, Ja wij rekenen extra cleaning kosten voor de partyverhuur spullen van Dohmen Partyservice wilt u weten welke kosten er voor u zijn neem dan contact op met de klantenservice.

 

 

Staat jouw vraag er niet bij?

Voor antwoord op elke andere vraag kun je ons het best even bellen (085 – 064 00 18) of mailen naar onze klantenservice. (klantenservice@dohmencatering.nl)