Vishapjes 

Overheerlijke vers afgebakken stokbrood crostini belegd met verse gerookte zalm en gegarneerd met kappertjes, dille en crème fraiche

Verse Hollandse garnalen cocktail in een amuse glaasje met ijssla en een kerriemayonaise

Tortilla wraprolletjes besmeerd met crème fraiche, belegt met gerookte zalm en afgewerkt met rode ui en ijssla

Huisgemaakte rillettes van tonijn aangemaakt met augurk, sjalotjes en bieslook geserveerd met een plakje rauwe tonijn

 

Vers casinobrood besmeerd met mosterdmayonaise en afgewerkt met geplukte makreel, ijssla, tomaatjes en komkommer

Mootje ligt gegaarde tonijn gebakken met sesamzaadjes geserveerd met wasabimayonaise

2 grote gebakken gemarineerde gamba's in rode peper en koriander op een prikker met cherry tomaatjes

Vers afgebakken stokbrood crostini belegd met gerookte forelfilet en gegarneerd met dille, tomaatjes en limoen

Vers casinobrood ruim belegd met gerookte forelfilet gegarneerd met zongedroogde tomaatjes, augurkjes en ijssla

6 grote gebakken gamba's in korianderolie met knoflook, gember en bieslook

Huisgemaakte krabsalade aangemaakt met sjalotjes, limoen, sesamzaadjes en koriander geserveerd op een schaaltje

Hollandse nieuwe op roggebrood gegarneerd met ui, augurk en tomaatjes

Schaal met verse Hollandse haring rijkelijk gegarneerd met augurk en uitjes (1 haring per portie)