Kerst assortiment 2023

Kerstmis de mooiste dagen van het jaar. Dit vier je samen met familie en vrienden. Heeft u zelf geen zin of tijd om dagen lang in de keuken te staan kijk dan naar de mogelijkheden. Wilt u op 24, 25, 26  lekker eten zonder dagen lang voorbereiden. Kiest dan uit onze kerstbuffetten wij maken het voor u klaar zodat u het zelf alleen nog maar hoeft op te warmen.

Let op: onderstaande buffetten zijn speciaal voor de feestdagen 24,25,26 December!

het is niet mogelijk om met de feestdagen het standaard buffet assortiment te  bestellen.

Kerst bestellingen kunnen worden bezorgd, maar ook worden afgehaald. Voor het bezorgen dient de order minimaal €100 euro te zijn.

Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor bezorging. Bestelling worden tussen 09:00 en 13:00 bezorgd. Het is niet mogelijk om een specifiek tijdstip te kiezen het verhuur materiaal en barbecue worden op 23 dec gebracht en 27dec retour opgehaald. Wel kunt u bij opmerkingen een uiterlijk gewenst tijdstip aangeven. Dan proberen wij hier rekening mee te houden in onze bezorgroute!

Kerstbuffet assortiment 

Een heerlijke kerst begint met een van onze kerst specials!

hoe leveren wij u kerstbuffet.

 1. Alle Kerstbuffetten en Kerstbrunches worden feestelijk gepresenteerd op wegwerpschalen en verpakt in mooie cateringdozen.

 2. Alle Kerst BBQ schotels worden feestelijk gepresenteerd op wegwerpschalen en verpakt in een catering doos de barbecue en servies worden erbij geleverd. 

 3. Warmen gerechten worden verpakt in magnetron/oven bakjes Bij elk gerecht geven wij een bereiding advies ook is het mogelijk om de gerechten zelf in een pannetje op te warmen wilt u toch gebruik maken van een chafing dish dan kunt u deze erbij huren. In een chafing dish kunnen 2 warme gerechten houd er rekening mee dat u gerecht circa 60 minuten nodig heeft voor op te warme wilt u de chafing dish bestellen kan dit hier de bezorging zal plaats vinden op 23Dec en dient apart besteld te worden.  

Levering van u kerstdiner.

Afhalen kerstbuffet

24 December tussen 10.00 uur en 11.00 uur.
25 December tussen 10.30 uur en 11.30 uur.
26 December tussen 10.30 uur en 11.30 uur.

Bezorgen kerstbuffet

24 December tussen 9.00 uur en 13:00 uur.
25 December tussen 9:00 uur en 13.00 uur.
26 December tussen 9:00 uur en 13.00 uur.

 

Bezorgen Verhuur materiaal en barbecue benodigdheden

23 December tussen 9:00 en 17:00

Kerst buffet, ontspannen genieten

Ga ontspannen de kerstdagen tegemoet. Met een kerstbuffet tijdens kerstdagen kies je voor gemak én gezelligheid. Per kerstbuffet heb je de keuze uit meerdere gerechten. Hierbij bieden wij keuze uit uiteenlopende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Grote of kleine eters? Geen probleem. Door het uitstallen van het kerstdiner kan iedereen kiezen hoeveel eten hij of zij opschept. Nog speciale dieetwensen of allergieën? Geen enkel probleem, we bieden verschillende opties aan, of je nou liever vegetarisch, halal of glutenvrij eet. Geef het aan ons door en wij regelen de rest. Bestel hier jouw kerstbuffet. 

 

Kerst vieren zonder afwas!

We zijn servicegericht en doen er alles aan om jou en je gezelschap het ultieme, ontspannen, kerstgevoel te geven. Daarom wordt je kerstbuffet compleet met de benodigde opwarm instructies geleverd.

 

Uitpakken met een luxe kerst buffet

Wil je extra uitpakken? Wij snappen als geen ander dat je voor je gasten de kerstdagen onvergetelijk wilt maken. Daarom bieden we tijdens de kerstdagen een luxe 5-gangen met salades, soep, hoofd- bijgerechten, dessert & friandises aan om jouw feestdagen net een beetje extra te geven.

 

Gelegenheden waarvoor je ons kunt inhuren:

 • Kerstlunch
 • Kerstdiner
 • Kerstborrel
 • kerst high tea
 • Bijeenkomst
 • Familiefeest
 • Kerstbuffet voor je medewerkers bestellen
 • Kerst Borrel voor op het werk
 • Kerst Barbecue

 

Hoe leuk is het om met je medewerkers/collega's lekker te dineren. Onze kerstbuffetten kunnen wij in de maand december bezorgen door heel Limburg en Noord-Brabant in buffetvorm of per persoon aan huis, zodat je online kan dineren.

 

Mail info@traiteurdohmen.nl en vraag naar de mogelijkheden voor jou geslaagde kerst diner.